Conectează-te cu noi!

Afaceri locale

UTILE! Cărțile de vizită digitale devin o alternativă pentru cărțile de vizită clasice.

Publicat

în

Cartile de vizita digitale devin o alternativa pentru cartile de vizita clasice

Dragi antreprenori,

Lansăm platforma vCard-incloud, unde puteți genera cărți de vizită digitale și cod QR pentru activitățile dvs. Vrem să vă susținem afacerile și oferim cadou, timp de un an de zile, o carte de vizită la primii 100 de clienți înscriși pe platformă.

Exemple de cărți de vizită digitale în diferite domenii: Consultant fiscal, Solist vocal, Videograf, Meseriaș în construcții, Magazin online

Vă așteptăm cu drag să vizitați platforma vCard-incloud!

Ce probleme rezolvă cartea de vizită digitală?

Știați că pete 2.000.000 de copaci sunt tăiați în fiecare an pentru a imprima cărți de vizită? Și că, în medie, 88% dintre cărțile de vizită sunt aruncate sau pierdute în mai puțin de o săptămână?

Din aceste motive am avut inspirația de a realiza cartea de vizită digitală care poate ajuta la salvarea pădurilor deoarece nu avem nevoie de hârtie, totul poate fi generat în automat de către d-voastră.

De câte ori ați pierdut cartea de vizită clasică sau nu o aveați la îndemână pentru colaboratorii dvs.?

Cu vCard-incloud puteți fi liniștiți deoarece cartea de vizită digitală vă va fi la îndemână pe telefonul dvs. mereu, iar clienții o pot salva rapid, într-un mod profesional.

Pentru a folosi cartea de vizită nu este nevoie de un card (care poate fi pierdut) și nu este nevoie de o aplicație specifică de care să depindeți când distribuiți datele dvs. de contact.

Având în vedere circumstanțele din trecutul apropiat, pentru a transmite cartea de vizită digitală nu este nevoie de contact fizic. Se poate transmite la distanță sau față în față cu clientul dvs. trimițând link-ul sau scanând codul QR.

Aveți șansa de a fi o companie green!

Beneficiile unei cărți de vizită digitale:

✅Sustenabilă pentru natură!

✅Accesibilă în orce moment.

✅Distribuire prin codul QR sau prin link.

✅Poate fi personalizată, modificată și eliminată în timp real.

✅Adaugă toate rețelele de socializare, nr. de tel, email, videoclipuri, etc.

✅Adaugă servicii și galerie de imagini.

✅Elimină costurile cărților de vizită clasice.

✅Poate fi folosită ca un site de prezentare.

✅Nu este nevoie de carduri sau aplicație.

✅ Activitatea dvs. poate fi internaționalizată creând cartea de vizită digitală în 18 limbi.

✅Adaugă link-ul PayPall, Stripe ,Upay, Netopia.

✅Adaugă orarul activității tale.

✅Generează gratuit codul QR pentru orice.(Configurarea cărții de vizită digitale nu este gratuită, condul QR va fi mereu gratuit)

Continuați să citiți
Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele Stiri

„Miere darul florilor”: poveste de succes, afacere de familie

Publicat

în

M22

Cu iubire și înțelegere în familie, poți muta munții din loc. Așa sunt și ei, un cuplu de oameni frumoși de pe Valea Țibleșului care au început afacerea „Miere darul florilor”.

Tineri originari din satul Ciceu-Poieni realizează, din pasiunea lor și a strămoșilor pentru albine, daruri dulci la cele mai frumoase evenimente din viața oricărui om.

Povestea lor:

„Suntem Mihai și Mihaela Talpoș, care din pasiune pentru albine am creat „Miere Darul Florilor”. Tatăl meu (Nicolae Talpoș) a adus primii stupi la noi în curte când eu aveam 13 ani. Pentru el și mama era un hobby, limitându-se la 10 familii de albine.

Din 2010, împreună cu soția mea Mihaela, am transformat această pasiune într-o afacere de familie. Am crescut numărul familiilor de albine și am modernizat stupina. Am început prin a confecționa lăzi de albine la un verișor care este tâmplar. Am cumpărat 50 familii de albine de la doi apicultori locali cu experiență. An de an am continuat sa facem roi, ajungând sa trecem de 200 familii de albine.

Din păcate, tatăl meu a murit și nu a apucat să vadă cât de departe a ajuns pasiunea sa. Am început cu prima vatră permanentă într-un loc de vis, încă neatins de tehnologie, în satul Ciceu-Poieni, comuna Căianu Mic din județul Bistrița-Năsăud. In timp, am adus o parte din stupi la ieșire din orașul Năsăud, județul Bistrița-Năsăud. La un număr atât de mare de familii de albine, stupăritul staționar nu mai era suficient pentru a fi productivi.

În anul 2013 am făcut primul pastoral la tei în județul Caraș-Severin și la floarea-soarelui în județul Timiș. A fost o adevărată aventură! În fiecare an deplasăm familiile de albine la principalele culesuri: rapiță, salcâm, tei, pădure, floarea-soarelui. Primii ani am avut stupii de pastoral ,vărsați, îi încărcam și descărcam manual. Am investit în timp în transport și am pus stupii de producție pe camion . Suntem într-un continuu studiu pentru a oferi produse apicole de calitate. Acum avem aproximativ 155 familii de albine. ”

Produse oferite:

,,Miere darul florilor’’ nu este doar o activitate apicolă în care se produce mierea hărnicuțelor albine, ci, mai mult decât atât, o idee plină de creativitate și profesionalism. Produsele din care este confecționată mierea sunt atent selecționate pentru a produce cel mai bun gust, iar ambalarea produselor și livrarea lor se dovedesc a fi de înalt profesionalism pentru această familie de tineri.

„Fiecare an apicol e diferit si încercăm să mergem la toate culesurile, anul acesta putem oferi următoarele produse : – miere salcâm – miere polifloră – fagure cu miere salcâm – capaceala cu miere – polen crud poliflor – propolis sub forma de tincture de propolis . Scopul nostru este de a oferi produse apicole naturale si de a învăța clienții să consume constant miere si produse apicole pentru a-și menține sănătatea sau a o îmbunătății . Cu acest gând am preparat diverse produse pentru întărirea imunității : – miere cu propolis – miere cu propolis si polen – sirop de cătină cu miere miere cu miez de nuca . Din 2016 am început să comercializăm produsele noastre și în mediul online prin denumirea de „Miere Darul Florilor”. An de an investim timp, energie, pasiune si bani pentru a produce produse apicole de calitate. ”

Dacă v-a impresionat povestea lor și vă plac produsele oferite, îi puteți găsi pe pagina de Facebook: Miere darul florilor sau la numărul de telefon: 0768728671.

Vă invităm să le vizitați site-ul: http://darulflorilor.ro

Vă mulțumim!

Din activitatea proprie:

Continuați să citiți

Afaceri locale

Rakalexsrl, firmă locală de construcții din județul Bistrița-Năsăud

Publicat

în

Del1

Firma de construcții Rakalexsrl este o activitate locală din județul Bistrița-Năsăud care oferă servicii de înaltă calitate, la prețuri accesibile.

Specializată pentru montaj pavele(pavaj), construire gard și zid de susținere, administratorul și muncitorii acestei firme sunt oameni punctuali, de încredere și omenie.

În spatele firmei se află administratorul, Baias Alexandru Viorel, care a acumulat experiență în domeniul construcției după câțiva ani de muncă în orașul Florența, din regiunea Toscana, Italia. De aici, a preluat o sumedenie de idei inovatoare pe care le-a cultivat cu mare atenție și le folosește cu dăruire, de câțiva ani, în România.

,,Până în prezent, clienții s-au arătat extrem de mulțumiți de serviciile oferite de noi, de răbdare, punctualitate și profesionalism’’, declară administratorul Rakalexsrl.

Rakalexsrl realizează servicii atât în Județul Bistrița-Năsăud, cât și în județele vecine.

Dacă sunteți interesați și aveți nevoie de serviciile oferite de ei, îl puteți contacta pe administratorul firmei, Baias Alexandru Viorel, la numărul de telefon: 0752844276 sau online pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/RakAlex90/

De asemenea, vă invităm să vizionați câteva lucrări finalizate cu succes! Vă mulțumim!

Continuați să citiți

Cele mai citite

Copyright © 2022 Toate drepturile rezervate - www.Ziardetibles.ro