Nu putem decât să fim mândri de înființarea și atestarea primului punct gastronomic din teritoriul nostru. Acesta este al doamnei Sanda Mariana din Sângeorz-Băi, dar și al localnicilor, al turiștilor și al fiecărui trecător care alege să poposească puțin în zonă. Sanda lu’ Mărișica, Punct gastronomic LOCAL-Felicitări, Sanda!
Ați văzut pe pagina noastră fotografii frumoase cu bucatele pregătite din suflet de către doamna Sanda Mariana. Și suntem siguri că dacă o veți vizita nu veți fi dezamăgiți de preparate și de primirea ei călduroasă!
Mai multe fotografii puteți vedea aici:
https://galbn.ro/galerie-food-derby/
Proiectul Experiența Celor Patru Sezoane – Food Derby este un proiect de cooperare ce are ca scop promovarea patrimoniului și a turismului gastronomic prin schimburi de bune practici. Printre obiectivele centrale se află și realizarea unui proiect tip pentru crearea unui punct de gastronomie locală.
Despre proiect puteți citi aici:
https://galbn.ro/food-derby/
Mai multe despre punctul gastronomic găsiți aici:
https://galbn.ro/punct-gastronomic-local/
Punctul gastronomic din Sângeorz-Băi este un succes de care trebuie să ne bucurăm cu toții! Dar și partenerii noștri de proiect:
- GAL Leader Ravakka
- GAL Kehittämisyhdistys Kalakukko ry
- Asociatia GAL Napoca Porolissum
- Asociatia GAL Lider Cluj
foto/text: Asociația GAL Lider Bistrița-Năsăud