Conectează-te cu noi!

Știri din Beclean

(Foto) Becleanul este de nerecunoscut, după ce primăria a modernizat străzile

Lucrările la 20 de străzi din orașul Beclean sunt finalizate, se apropie de finalizare următoarele 10 străzi.
„Nicio stradă din orașul Beclean nu va rămâne fără să fie nou asfaltată!”, declară primarul, Nicolae Moldovan.

Publicat

în

Strada1

Reabilitarea străzilor din orașul nostru prinde contur. Avem astăzi următoarele străzi finalizate: Aleea Gării, Ion Pop Reteganul, Horea, Petru Maior, cartier Podirei (Alei 1-8, Aleea Principală 2, alei adiacente), Cartier Cabane (5), Drumul turistic (în spatele stațiunii), Strada Parcului – (20 de străzi), Beclenuț pod, Rusu de Jos pod. Străzi în lucru, ce vor fi finalizate curând: Someșului, Cartier Coldău, Cartier Figa, Cartier Valea Viilor, Bobâlna, Codrului, Cloșca, Crișan, Dealul Păcii, Mihai Viteazul – (10 străzi). Urmează toate celelalte străzi, în așa fel încât nicio stradă din orașul Beclean nu va rămâne fără sa fie nou asfaltată: George Coșbuc, 1 Mai, Nicolae Bălcescu, Bicaz, Liliacului, Dobrogeanu Gherea, Grigore Silași, Morii, Aleea Trandafirilor, Obor, Primăverii, Toamnei, Gheorghe Doja, Ion Luca Caragiale, Octavian Goga, Aleea Teilor, Bela Bartok, Șieului, Griviței, etc – (20 de străzi). Mulțumesc tuturor pentru încredere! – Nicolae Moldovan, primar al orașului Beclean

Continuați să citiți
Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri din Beclean

Un bărbat din Beclean a plătit peste 9.000 de lei pentru niște bijuterii false

Publicat

în

Un barbat din Beclean a platit peste 9000 de lei pentru niste bijuterii false

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că, în dimineața de 17 martie a.c., un bărbat de 66 de ani, din Beclean, care se afla pe o stradă din oraș, ar fi fost abordat de doi bărbați, iar unul dintre aceștia, sub pretextul că a rămas fără bani și dorește să ajungă în Italia, i-ar fi oferit spre vânzare mai multe bijuterii, asigurându-l că sunt din aur.

Bărbatul din Beclean i-ar fi oferit suma de 9300 de lei în schimbul bijuteriilor ( 100 de grame). Ulterior, ajuns la o casă de amanet, bărbatul din Beclean a constatat faptul că bijuteriile achiziționate nu sunt din aur și a sesizat Poliția.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat doi bărbați de 30, respectiv 32 de ani, ambii din județul Vâlcea și au recuperat în totalitate prejudiciul, urmând a fi restituit păgubitului. Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi, vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean, în vederea dispunerii unor măsuri preventive.

Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiștii de la investigații Criminale din cadrul Poliției Orașului Beclean, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune și complicitate la infracțiunea de înșelăciune, transmite IPJ BN prin intermediul unui comunicat.

Continuați să citiți

Știri din Beclean

„Școala Gimnazială Grigore Silași” din Beclean, în proces de modernizare pe fonduri europene

Publicat

în

Scoala gimnaziala Grigore Silasi Beclean

Se lucrează la “Școala Gimnazială Grigore Silași” cu sediul pe strada Petru Maior, școală care a intrat într-un amplu proces de modernizare și reabilitare din temelii cu ajutorul fondurilor europene.

Obiectivul este ca în termen de 12 luni de zile toți elevii ciclului primar să se întoarcă în școala nouă. Reabilitarea cuprinde toată infrastructura necesară, de la dotări tehnice la echipamente educaționale, precum și construcția de terenuri sintetice în curtea școlii.

Investiția în sistemul educațional este o prioritate pentru administrația locală.

Vă mulțumesc tuturor pentru încredere!,

informează Nicolae Moldovan,

primarul orașului Beclean

Continuați să citiți

Știri din Beclean

Computerul tomograf din cadrul Spitalului Orășenesc Beclean permite investigații imagistice de înaltă performanță

Publicat

în

Computer tomograf Beclean

Odată cu finalizarea proiectului de Reabilitare, modernizare și dotare a Ambulatoriului Integrat din cadrul Spitalului orășenesc Beclean și finalizarea tuturor procedurilor de autorizare a COMPUTERULUI TOMOGRAF de înaltă performanță, achiziționat prin intermediul proiectului, vă aducem la cunoștință faptul că, în cadrul Spitalului Orășenesc Beclean, pacienții pot beneficia de servicii noi de investigații imagistice de tip CT.

Investigațiile CT (Computer tomograf) nativ sau cu substanță de contrast, se pot efectua în baza biletului de trimitere de la medicul specialist, în contract cu Casa de Asigurări de sănătate sau contracost.

Investigațiile CT se realizează cu programare ,în timpul orelor de program 08:00-14:00, la numărul de telefon 0263343067/interior 37.

Cu stimă,

Conducerea Spitalului Orășenesc Beclean

Continuați să citiți

Cele mai citite

Copyright © 2022 Toate drepturile rezervate - www.Ziardetibles.ro