Conectează-te cu noi!

Ultimele Stiri

„Complexul Sportiv și de Agrement Căianu Mic”: un mare și important proiect care va deservi comunității

Publicat

în

IMG 20211111 073306 1

Un nou proiect pentru comuna Căianu Mic îl reprezintă „Complexul Sportiv și de Agrement Căianu Mic”, proiectul va fi extrem de util pentru comunitate, presupunând: zonă fitness( echipamente multifuncționale pe o suprafață de 27o mp), parcare aut( capacitate 68 de locuri), skate park( circuit pe o suprafață de 250 mp, sală de sport( capacitate 180 de locuri), zonă smart( acces WIFI și încărcare dispozitive electronice), pistă de alergare (lungime de 370 m), locuri de joacă( 2 complexe și 14 echipamente de joacă pe o suprafață de 725 mp), teren de fotbal( suprafață de joc sintetică 40×20 m și gradene cu o capacitate de 180 de locuri), zonă teren de tenis( teren tenis de câmp 23, 77×10, 97m, 2 mese de ping-pong și gradene cu o capacitate de 45 de locuri).

SUPER proiect pentru comuna noastră!

Prieteni dragi, am bucuria să vă prezint un proiect foarte frumos care va deservi comuna Căianu Mic, de la cei mici, până la cei mari!

Complexul Sportiv și de Agrement Căianu Mic, este în curs de realizare, în prezent se lucrează la construcția sălii de sport, iar începând de anul viitor, vom demara lucrările de amenajare a zonei aferente sălii de sport, conform imaginilor prezentate!

În paralel cu acest obiectiv minunat, în planul de dezvoltare al comunei, am cuprins amenajarea unui parc cu spatii verzi, locuri de joacă și zone de relaxare pentru localitatea Dobric! De asemenea, atât în localitatea Căianu Mare, cât și în localitatea Ciceu-Poieni, vor fi amenajate zone recreaționale și locuri de joacă pentru cei mici!

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, am convingerea că vom duce la îndeplinire aceste proiecte atât de necesare pentru noi toți! Vă îmbrățișez cu drag!”- anunță, Paul Știr, primarul comunei Căianu Mic

Continuați să citiți
Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri din Bistrița-Năsăud

Parcarea de lângă Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare” se va mări cu încă 30 de locuri de parcare.

Publicat

în

Parcarea de langa Scoala Stefan cel Mare se va mări cu înca 30 de locuri de parcare

Parcare modernizată lângă Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare”, în spatele blocurilor 38 și 40 de pe strada General Grigore Bălan. Prin îmbunătățirea soluției tehnice, se obțin încă 30 de locuri de parcare, pe lângă cele 75 deja atribuite.

Pe noul contur al parcării se montează 270 de metri de borduri și 210 metri pătrați de pavaj. De asemenea, se va asfalta un perimetru de 2750 metri pătrați, fiind realizate și rigole pe 100 de metri. Parcarea reconfigurată va avea 4 stâlpi de iluminat cu LED și 19 arbori sau arbuști ornamentali.

Întreaga lucrare va fi executată de Direcția de Servicii Publice din cadrul municipalității,

transmite primarul Ioan Turc

Continuați să citiți

Știri din Bistrița-Năsăud

Avertizare Meteo BN: temperaturi negative de până la -2°C și brumă în această noapte!

Publicat

în

Avertizare Meteo BN temperaturi negative

AVERTIZARE METEOROLOGICĂ!

Interval : joi – 19.05 / 3:00 ➡️ 06:00

Zone vizate : depresiunile intramontane, culoarele de vale de peste 500 m. alt. din nordul si estul județului!

Fenomene vizate :

▪️ Temperaturi uşor negative : -2°C – 0°C

▪️ Brumă

Detaliere:

Partea de nord a țării noastre este influențată de o masă de aer rece, sosită din partea nordică a continentului, pe o advecție generată de anticiclonul scandinav, centrat la sud de Peninsula Scandinavică. Astfel, pe fondul unui cer senin, în condiții de presiune ridicată şi prin inversiune termică, în zonele depresionare intramontane şi în văile superioare din regiunile nordice si estice ale județului, temperaturile vor scădea până spre valori uşor negative, cuprinse între -2°C şi 0°C.

Localitățile aflate în risc accentuat sunt : Lunca Ilvei, Ilva Mare, Şanț ( inclusiv Valea Mare ), Bistrița Bârgăului ( inclusiv Colibița ), Măgura Ilvei ( partea superioară ), Leşul Ilvei, Romuli, Telciu, Bichigiu , Rodna , Parva, Sângeorz – Băi, Maieru.

În risc moderat se află toate zonele de la nord şi est de linia albă reprezentată pe hartă. Cu totul izolat, în celelalte regiuni temperaturile se vor apropia de +1°C, însă riscul apariției brumei este scăzut. În restul județului, temperaturile vor scădea până la valori cuprinse între +2 şi +4°C.

foto/text: Meteo.BN

Continuați să citiți

Știri din Năsăud

Liceul Silvic Transilvania Năsăud: Locul I și II la concursul național „Tineri în pădurile Europei”

Publicat

în

Liceul Silvic Transilvania Nasaud locul I si II la concursul Tineri in padurile Europei

Două echipe de elevi din cadrul „Liceului Silvic Transilvania” Năsăud au câștigat locul I și II la faza județeană a concursului „Tineri în pădurile Europei”.

Elevii care au obținut Locul I o să reprezinte județul nostru la faza națională din luna iulie, organizată în Munții Maramureșului.

Felicitări! Succesul să fie de partea voastră!

Concursul național „Tineri în pădurile Europei ”, Young People in European Forest, face parte din calendarul activităților educative naționale, unde pot participa toate Liceele de la noi din țară. Concursul s-a desfășurat în 12.05.2022 la Palatul copiilor din Bistrița ,în partenriat cu cu ISJ BN și Direcția Silvică Bistrița.

Profesori coordonatori: Roman Andreea, Mihăilă Alexandra

Continuați să citiți

Cele mai citite

Copyright © 2022 Toate drepturile rezervate - www.Ziardetibles.ro